donderdag 2 februari 2012

We gaan weer naar de Ardeche!

Vanavond hebben we ons weer ingeschreven voor de Ardechoise die plaatsvindt van 13 t/m 16 juni 2012 voor 1 of meerdaagse fietstoertochten en wedstrijden. Dit keer voor een 3-daagse toertocht van 220km in de Ardeche. Ardechoise is het leukste wielerevenement van Frankrijk.

Samen met Natasja ga ik in 3 dagen de route l'Ardechoise doen en dat op de 20e editie! Het is een fantastisch evenement waar we al 2 x eerder (2008 & 2011) aan hebben meegedaan. Destijds aan de 1-daagse toertocht. Zie mijn blog van vorig jaar waar ik op 1 dag op 31 km voor de finish strandde in de bezemwagen :-\ maar wel weer enorm had genoten van alles.

Om het samen leuk te houden, gaan we 220km spreiden over 3 dagen (parcoursbeschrijving).

parcours van l'Ardechoise

Aansluitend plakken we er nog een weekje aan vast zodat ik met Natas nog lekker onder de Fransen kan zijn, genieten van het eten & drinken en hopelijk mooie wandelingen maken in het gebied Les Sucs. En wie weet nog her en der de fiets pakken.

Het is nog ver weg, maar zodra wij buiten op de fiets kunnen trainen zullen we flink aan de slag gaan om goed beslagen ten ijs te komen in juni. Over ijs gesproken, in de tussentijd hopen we aanstaande zaterdag op natuurijs te schaatsen hier in Nederland :-) En wie weet, wie weet toch eindelijk weer eens een 11-stedentocht in Nederland?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten