donderdag 13 december 2012

De deelnemers in AG 40-44 Ironman 70.3 Haugesund

Sinds dinsdag 11 december 2012 zijn de inschrijvingen voor de Ironman 70.3 in Haugesund, Noorwegen (7 juli 2013) voor de Age Group officieel gesloten. Dat betekent dat de lijst in mijn Age Group compleet is. Hier is de lijst van 21 dames waar ik tussen zit en waarbij ik de ambitie heb zo hoog mogelijk maar het liefst als 1e te eindigen :-)

Een aantal dames heb ik al gegoogled en schat vooral de Amerikaanse hoog in. Bij de anderen weet ik het niet echt. Rest mij om mijn voorbereidingen gestaag voort te zetten. Zo heb ik mezelf een streef eindtijd toegedicht van:
5u07m

Wellicht veels te ambitieus en misschien wel onrealistisch. In ieder geval geeft het me op dit moment enorm veel stimulans om heel serieus, gedreven en gericht te trainen voor Raceday op 7 juli 2013.
Met tussentijdse testen op de losse onderdelen wil ik mezelf een beeld geven hoe het er mee staat. Als het ergens op een onderdeel niet snel ontwikkelt dan zal ik mijn eindtijd bijstellen naar een realistischer tijd.

Op dit moment gaan de ontwikkelingen op lopen en zwemmen goed en gestaag en geeft veel moraal. Het fietsen is momenteel lastig vanwege wintertijd. Maar als ik terugkijk op afgelopen 10 wkn training dan gaat het eigenlijk heel goed. Zowel op trainingsvolume, tijd en conditie. Mijn volgende meetmoment op de losse onderdelen zal in de laatste week van december worden.

Ik heb er wel zin in en vind het leuk dat mij leeftijdsgroep een groot aantal heeft :-)


2 opmerkingen:

  1. Om Asker Jeukendrup te citeren: "Don't lower your expectations to meet your performance. Raise your level of performance to meet your expectations."

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Maarten dank voor de opsteker en mooi citaat. Ik wil zeker het beste uit mezelf halen :-)

      Verwijderen