woensdag 28 december 2011

Nieuwe drive


24 dec. 2011 toch nog op de fiets buiten

Maandag 3 oktober was de laatste blog. Na mijn laatste trap op het pedaal tijdens de CT WT clubkampioenschappen is bij mij de sportiviteit in lijf en geest ontsnapt. Zelfs op deze blog heb ik niets meer gedaan. De wedstrijd was eigenlijk teveel geweest na de Monstertijdrit. Niet dat ik er spijt van heb maar ik had wel graag doorgepakt met het sporten tot in de winter. Nu sport ik nog wel maar de drive ben ik kwijt. Met af&toe hardlopen, spinnen, tacxen of zelfs buiten fietsen kom ik momenteel magertjes de winter door. Wel komen nu gelukkig de drive prikkels terug, zeker na het lezen van de blogs van andere sporters op www.bikeplanner.com en wielerforum: www.wijntoerist.nl En dus sta ik misschien vandaag weer op het punt van een omslag. Genoeg reden om weer eens aan mijn blog te beginnen.

Terugkijkend op 2011 heb ik uiteindelijk een goed sportief jaar gehad op de fiets ondanks dat sommige gestelde doelen niet gehaald zijn (afstand Ardechoise en LM 250km). Gelukkig zijn er ook doelen bereikt waar ik in het begin van het jaar nog niet aan had gedacht (Tijdrijden en wedstrijdjes). Dat beloofd wel wat voor het komende seizoen in 2012.

Binnen thuis tacxen
Helaas staan de schaatsijzers nog in de tas en heb ik me nog steeds niet op glad ijs begeven en lukt het me ook niet om een goed core trainingsdiscipline op te bouwen met de Swiss ball en de gewichten. Wel loop ik al de 5km afstand paar keer per week en begin ik te wennen aan mijn Tacx thuis. Als het weer zo blijft laat die elfsteden maar weer zitten voor dit jaar en zal ik hopelijk vroeg in het seizoen buiten gaan trainen want op 15 april doe ik mee aan de tijdrijderscup van 40,85km in de Flevopolder. Daar wordt verwacht dat ik die afleg met een gemiddelde van 35km/pu. Ik ben benieuwd zo in het begin van het seizoen maar is een goed 1e doel om naar toe te werken.

Hopelijk storen de buren niet aan het Tacx geluid tot die tijd …


2 opmerkingen:

  1. Go Rose, go! Die drive komt vanzelf weer hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja Lianne, volgens mij komt het nu wel weer terug, gelukkig. Heb me er ook wel aan overgegeven, maar dat oude gevoel om weer elke dag zonder excuses aan de slag te gaan is ook lekker. Vandaag tacxen thuis met muziek gaf weer wat moraal. Ook weer even het ritme vinden van werk, thuis, sporten en eten en dat afstemmen met Natasja ... maar die is gelukkig niet moeilijk.

    BeantwoordenVerwijderen